ELI u gostima…

SPLIT MASTER

Vertikalne, horizontalne, straddle, oversplit, Jade, Chopsticks, Spatchcock… na koliko načina možete demonstrirati svoje špage na šipci?

Ova radionica će proći kroz razne kineziološke elemente na šipci i tlu. Naučiti ćete kako na graciozan način ući u trik i jednako lijepo izaći iz njega te kako sve spojiti zajedno! Fokusirat ćemo se na predvježbe za postizanje potpuno ravne špage kao i na vježbe koje idu korak dalje u “oversplits”.

FLOORPLAY

Stav o lopaticama, fish hoop, valovi nogama, body rolls, stoj na glavi i podlakticama, hodanje kroz šestar-špage, stojevi uz šipku, drops iz stoja u špagu, twerkanje i ondulacije… elemenata je mnogo, a kombinacija bezbroj, no kako ih izvesti fluidno?

Radionica se bazira na plesno-akrobatskim elementima po tlu i njihovim tranzicijama. Naučit ćete pravilnu tehniku izvedbe svake vježbe. Budite kreativni i jedinstveni, istražite kombinaciju najdražih standova. Saznajte kako iskoristiti svoje prednosti (snaga/flexibilnost) te pronaći balans kroz“flow”.

Na kraju radionice imate mogućnost zaplesati freestyle uz šipku na svoju najdražu pjesmu.

STREET WORKOUT

Veoma popularna i atraktivna radionica “ulična gimnastike”. Može se održati bilo gdje na otvorenom terenu, workout parku ili u sportskoj dvorani.

Ako želite naučiti handstand, muscle up, human flag, back ili front lever, ili samo želite isprobati osnove kalistenike – na pravom ste mjestu.

Službena sam i neporažena prvakinja hrvatskog street workouta od 2014. do danas, te vanjska suradnica “Agencije za odgoj i obrazovanje” po pitanju kurikularnih reformi vezanih uz street workout.

SFERAKON 2022. WORKSHOP by ELI

UVJETI ZA RADIONICE

Poduka na radionici je prilagođena prethodno dogovorenim temama.

Poželjno je da svi polaznici budu na približno istoj tehničkoj razini (početnoj, srednjoj ili naprednoj).

Stojim na raspolaganju i za kreiranje drugačijih radionica od navedenih ali uz prethodni upit.

Za točne cijene, termine i minimalni broj polaznika javite se putem kontakt obrasca.

Elizabeta mag.cin.

WORKSHOP by ELI

u vašem plesnom studiu